avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Condamnata la pedeapsa de 5 ani cu executare pentru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Condamnata la pedeapsa de 5 ani cu executare pentru trafic de droguri-are sanse in recurs ?

Buna,am o sora care a fost inchisa pe 10.08.2011 si eliberata pe 8 martie 2012 sa nu paraseasca orasul pana in prezent.Azi s-a judecat si a primit 5 ani cu executare.urmeaza sa faca recurs in termen de 10 zile.Are vreo sansa sa-i reduca pedeapsa sau sa faca cu suspendare,caci nu are dovezi impotriva ei decat declaratia ei caci a fost intimidata sa declare ce a zis prietenul ei in declaratie.de fapt el a declarat ce a facut,iar sora nu a fost prinsa in fapt,era acasa la el.Va rog dati-mi un sfat.Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters254045 , utilizator 01:02, 30 Mai 2012
1.Recurs in termen.
2. Un avocat bun care sa invoce nulitatea declaratiei initiale, neasistata de o persoana autorizata (in speta; avocat), si dovada ca a fost intimidata sau influientata de o terta persoana sa depuna declaratia dupa bunul lor plac.
3. Succesul pe masura si aici totul depinde de avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativa de omor mihaela786 mihaela786 am un frate care este acuzat de tentativa de omor, impreuna cu un alt baiat au batut un barbat mai in varsta , respectivul baiat il acuza pe fratele meu ca ... (vezi toată discuția)
Este posibila pedeapsa cu suspendare? anda73 anda73 buna seara,daca puteti sa ma ajutati cu raspunsuri intr-o problema.este vorba despre un tanar care a fost arestat pt cumparare de droguri.Din cele aflate de ... (vezi toată discuția)