avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Sentinta asta este HIT , doar ca Bota n-a murit !
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Sentinta asta este HIT , doar ca Bota n-a murit !

Condamnarea lui Bota este prima condamnare definitiva administrata pentru practicarea fara drept a profesiei de avocat unui avocat din noile structuri infiintate incepand cu anul 2003 .

Cu siguranta un RIL va clarifica situatia !

Cel mai recent răspuns: Numantere Deloc , Avocat 14:45, 24 Ianuarie 2013
O singura mentiune as avea

Traducatorul se numeste ”Google translate” ,iar legea 51/1995 reglementeaza o singura profesie juridica, cea de avocat.
OK. Gestul, respectiv sinceritatea, merita remarcate.

Scuzele mele.

Solicitam a se respecta prevederile art.6 pct.1 al Convenţiei Europene pentru apărarea Drepturilor Omului, care prevede ca o cauză să fie examinată în mod echitabil, trebuie înţeleasă în sensul de a se asigura respectarea principiilor fundamentale ale oricărui proces şi anume principiul IMPARTIALITATII şi principiul LEGALITATII, ambele asigurând egalitatea deplină a părţilor . Legalitatea semnifică înfăptuirea justiţiei în numele legii şi supunerea acestora numai în faţa LEGII SI NU NOTORIETATII !
Curtea de Apel Alba Iulia a admis in principiu contestatia in anulare impotriva sentintei de condamnare a avocatului Pompiliu Bota, pentru practicarea ilegala a profesiei de avocat. Bota a cerut achitarea pentru existenta autoritatii de lucru judecat si pentru interventia prescriptiei.
:) Asteptam de ieri sa vii cu vestea. Te-am lasat sa o pui tu aici. Era normal sa fie asa.
Cei deja intrati acolo, ati scapat. Doar cei intrati dupa ultima modificare a legii 51 in baroul Bota vor avea reale probleme.

Alte discuții în legătură

Am dreptul sa intocmesc dosarul pentru cedo? acsa88 acsa88 Doresc sa-mi spuneti daca avand Decizia definitiva a Curtii de Apel (in urma unui recurs cu privire la un litigiu de munca) am dreptul sa intocmesc dosarul ... (vezi toată discuția)
Poate cineva sa traduca aceste paragrafe din legea 8/1996 ? gamezcdr gamezcdr Art. 34. - (1) Nu constituie o încălcare a dreptului de autor, în sensul prezentei legi, reproducerea unei opere fără consimţământul autorului, pentru ... (vezi toată discuția)
Decizia cedo marin si gheorghe radulescu Clodni Clodni Exista o traducere in lba. romana a acestei decizii CEDO? Multumesc (vezi toată discuția)