carbo a scris:
am si eu o intrebare:
daca am promovat examenul la baroul constanta in decemnrie 2008 mi se comunica vreo decizie / hartie/ act ceva/ prin care sa dovedesc pe viitor ca am luat examenul din oficiu sau la cerere?
mentionez ca doresc sa ma inscriu in barou cu juramant, contract..bani taxe etc din luna august
pana atunci mai etse nevoie sa ma duc sa ridic vreo dovada de priomovare a examenului ceva de care as avea nevoie la inscrierea din august? sau ma duc atunci completez cererea , anexez contractul de stagiar si dovada de plata a taxei si gata?
Puteti sa va prezentati la barou pentru a ridica decizia de primire in profesia de avocat, semnand ca ati primit-o. In respectiva decizie se face mentiunea ca este valabila pe o durata de 2 ani de la data afisarii rezultatelor finale ale examenului de primire in profesia de avocat din decembrie 2008.
In momentul in care decideti sa va inscrieti in barou faceti o cerere in acest sens si o depuneti impreuna cu decizia, contractul de colaborare sau salarizare cu un avocat coordonator si dovada taxei la barou.