avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... am facut o lucrare de licenta si e plagiata 16%
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

am facut o lucrare de licenta si e plagiata 16%

am facut o lucrare de licenta si e plagiata 16%, cum pot sa repar greseala ,legile existand pe internet si fiind sursa mea de scriere
astept raspuns cat mai repede deoarece sunt presata de timp
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 13:15, 4 Iunie 2012
O solutie ar fi refacerea acelui procentaj din lucrare ... sau pentru ceea ce ati scris in lucrare si luat din alta parte indicati sursa de informare ..
Cea mai buna solutie este cea indicata de freeelis, sa completati bibliografia sau sa puneti note de subsol la paragrafele care sunt copiate in intregime.
va multumesc pentru raspun si voi pune note la subsol si la bibliografie ce imi lipsea dar daca mai este ceva de facut va rog sa imi raspundeti cei care stiu .
va multumesc
Mai mult de atat in aceasta privinta - a surselor paragrafelor copiate integral - nu cred ca se poate face.
84% originalitate mi se pare un procent foarte bun pentru o lucrare de licenta :)
Eu as pune intrebarea si invers , dar la cursurile universitare care copiaza dn lucrarile de licenta sau de disertatie fara a le cita , nu mai exista plagiat???....:-/

Alte discuții în legătură

Plagiat lucrare de disertatie nastaseanamaria nastaseanamaria Buna ziua. Ieri trebuia sa-mi sustin lucrarea de disertatie. In schimb, fara a exista o lista initiala cu persoanele care sunt respinse pe motiv de plagiat, ... (vezi toată discuția)
Despre sanctionarea plagiatului Cody69 Cody69 Buna seara As dori sa stiu care sunt sanctiunile in cazul plagiatului intr-o lucrare de licenta, ce se considera plagiat si daca exista un procent in care este ... (vezi toată discuția)
Plagiatul licenȚei 03Elena 03Elena Bună tuturor! Sunt student în cadrul facultații de drept. Imi elaborez lucrarea de licența, și am o problemă. Nu ințeleg ce este cu exactitate ... (vezi toată discuția)