avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mansardare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mansardare

Locuiesc intr-un bloc format din P+1 etaj, la etaj. As vrea sa schimb acoperisul care este degradat si sa mansardez. Care sunt pasii care trebuie urmati? Am nevoie de obtinerea Certificatului de Urbanism?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Catrinel75 , utilizator 21:08, 1 Iunie 2012
Da, primul si primul lucru tb sa mergeti la primarie sa cereti un certificat de urbanism.
Acolo se specifica exact ce e de facut si ce acte aveti nevoie.
Insa aveti nevoie si de aceptul vecinului de la parter pt mansardare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mansardare pod bloc TMana TMana Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea. Am un apartament la ultimul etaj al unui bloc cu doua etaje, plus parter, cu cate 2 apartamente/etaj. Scara pe care ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinului pentru obtinerea unei autorizatii de constuctie se face conta cost? DORINA  PUIA DORINA PUIA Locuiesc intr-o zona de case care au fost construite ( unele inaite de 1943) pe limita de proprietate. Pentru a face reparatii si eventuale modificari la ... (vezi toată discuția)
Construcție bloc lângă casă. ce condiții trebuie să se respecte? Îmi va fi umbrită aproape toată proprietatea alex.anca alex.anca buna ziua. Stau la casa in Suceava in zona de case. Acum aproximativ un an un dezvoltator imobiliar mi-a cerut aprobarea constructiei unui bloc P+2+M pe ... (vezi toată discuția)