avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... copilul meu implineste 2 ani sambata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

copilul meu implineste 2 ani sambata

Buna ziua,

sambata, 2 iunie 2012, copilul meu implineste 2 ani, deci pe 3 iunie ar trebui sa ma intorc la munca.In situatia in care 3 iunie este duminica este in regula daca merg luni, 4 iunie, la munca?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: NASTUREL , utilizator 16:55, 30 Mai 2012
Da, este in regula sa mergeti luni daca angajatorul nu are program duminica.
... Si ziua de 4 iunie este zi de sarbatoare legala. Prin urmare pe 5 ar trebui sa va prezentati. Verificati totusi daca nu se lucreaza, nu stiu care este sectorul dvs. de activitate.
Intrucat zilele de 03.06 si 04.06 sunt zile nelucratoare, revenirea efectiva la serviciu se face cu data de 05.06.2012.
Stiu ca in ziua de 4 iunie se lucreaza -dar nu sunt lasati angajatii sa semneze condica:))(societate de comert), totusi ar fi in regula daca in conditiile astea as merge pe data de 5 iunie la munca?

Multumesc!
Daca se lucreaza in data de 04.06.2012 in cadrul societatii la care sunteti angajat, atunci va trebui sa mergeti la munca in aceasta zi ... daca nu se lucreaza, atunci veti merge la munca in data de 05.06.2012.

Alte discuții în legătură

Revenire din cic resurseumane12 resurseumane12 data nastere copil 2.06.2010 sfarsit perioada suspendare 1.06.2010. cerere anjagat reluare activitate 4.06.2012 ce acte se intomesc si daca este corecta ... (vezi toată discuția)
Intoarcere cic-patronul nu ma mai vrea NASTUREL NASTUREL Buna ziua, cat de curand va trebui sa ma intorc la munca-se termina cic.Am informatii ca patronul nu mai vrea inapoi.Ideea este urmatoarea:activitatea ... (vezi toată discuția)
Concediu medical si sarbatorile legale laura_yt laura_yt am o nelamurire cu privire la concediul medical si sarbatorile legale, si anume daca am avut concediu medical intr o zi de sarbatoare legala, adica zi libera, ... (vezi toată discuția)