avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare pentru sef birou
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare pentru sef birou

Stie cineva daca au aparut modificari referitoare la salarizarea personalului incadrat pe functii de conducere,pentru care legea a"omis" sa specifice cum se face promovarea presonalului incadrat pe astfel de functii ,el fiind doar incadrat corespunzator noii legi a salarizarii nu si salarizat?

Alte discuții în legătură

Promovare studii superioare mceline mceline Buna ziua, Pana nu demult am fost incadrata in functia de informatician I (cu studii superioare de scurta durata) a unei unitati sanitare. Incepand cu data de ... (vezi toată discuția)
Noua lege a salarizarii ANAMARIA11 ANAMARIA11 cum se calculeaza salariile in anul 2012 dupa noua lege a salarizarii (vezi toată discuția)
Incadrare dupa promovare IDANUT IDANUT Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)