avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pe salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pe salariu

Daca o sa am proprie pe salariu pentru credit ipotecar neplatit si platesc lunar pensie facultativa la o alta banca ,nu la care am avut creditul respectiv,pot sa ia banii din contul la care platesc pensia facultativa?
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 21:06, 30 Mai 2012
Nu are nici un fel de relevanta, masura executarii silite prin poprire se instituie asupra veniturilor pe care le obtineti lunar. Se va notifica angajatorul dvs. asupra instituirii acestei masuri, iar acesta este obligat sa dea curs.
daca am inteles bine,numai si numai pe salariu poate sa faca proprire?
adica daca eu am un cont bancar la o alta banca la care pun deoparte ceva banuti, nu poate sa puna mana pe bani mei executorul ?
Executarea silita a creantei se poate face fie asupra veniturilor, fie asupra bunurilor aflate in patrimoniul dvs. Deci va pot fi executate silit si conturile unde aveti depozite.
din nefericire pentru dvs. exista posibilitatea ca executorul sa faca oarecare cercetari si va va popri toate conturile!
sunt "stan patitul" m-am trezit cu conturile blocate ( aveam unul in care incasam salariul si faceam plati catre utilitati si un alt cont la o alta banca in care aveam banii copilului). au tras bani din contul de salarii in cuantumul datoriei si am scapat banii copilului. Va dati seama prin ce am trecut cand am gasit conturile blocate.... Datoria nu era mare 3.500 lei... dar executorul e fost smecher, iar eu si mai smechera...Am retras banii si am inchis conturile!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este abuz sau nu? sept_mihaela sept_mihaela am poprire pe salariu 1|3 ,pe care societatea o livreaza lunar in contul executorului,de ce acum mi sss-au blocat si conturile?nu mai inteleg nimic,puteti dv ... (vezi toată discuția)
Executare silita campion campion Buna ziua! Am urmatoarea situatie. Am contactat un credit in timpul casatoriei pentru afacerea sotuui. Ulterior am divortat, iar acesta nu a mai platit rata, ... (vezi toată discuția)
Salariu pe contul tatalui bartender bartender Buna ziua, Am si eu nedumerire, conturile mele sunt blocate din caza unor executari silite, iar luna trecuta am schimbat in programul intern al firmei ... (vezi toată discuția)