avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ajutor urgent
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ajutor urgent

buna seara am si eu o rugaminte....am fost parte vatamata intr-un proces de inselaciune [ link extern ] ...

MULTUMESC ANTICIPAT
scuze....se pare ca nu vrea sa se duca direct la subiect in portal ... este vorba de inculpatul CRUDU HORIA IOAN inselaciune art.215cp s-a judecat si recursul si s-a hotarat ca este nefondat si i s-a dat 1an jumate cu executare - definitiv si irevocabil....important este ca nimeni nu ma ajuta :((
Aceasta e soluţia pronunţată de Judecătoria Sectorului 6, împotriva căreia a formula recurs numai inculpatul, iar recursul a fost respins.

Solutie: În baza art. 215 alin. 1,3 Cod penal cu aplicarea art. 41 alin. 2 Cod penal şi art. 37 alin. 1 lit. b Cod penal condamnă pe inculpatul Crudu Ioan Horia la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare. În baza art. 71 Cod penal interzice inculpatului drepturile prev. de art. 64 alin. 1 lit. a teza a II a şi lit. b Cod penal. În baza art. 215 alin. 1,3 Cod penal cu aplicarea art. 37 alin. 1 lit. b Cod penal condamnă pe inculpatul Crudu Ioan Horia la pedeapsa de 1 an închisoare. În baza art. 71 Cod penal interzice inculpatului drepturile prev. de art. 64 alin. 1 lit. a teza a II a şi lit. b Cod penal. În baza art. 33 lit. a Cod penal rap. la art. 34 alin. 1 lit. b Cod penal contopeşte pedepsele aplicate prin prezenta sentinţă, inculpatul urmând să execute pedeapsa cea mai grea de 1 an şi 6 luni închisoare. În baza art. 71 Cod penal interzice inculpatului drepturile prev. de art. 64 alin. 1 lit. a teza a II a şi lit. b Cod penal. Ia act că părţile vătămate Dinu Ionuţ, Ioniţă Daniel, Florescu Sorin, Ioniţă ( fostă Dan) Florina au renunţat la judecarea cererii de constituire de parte civilă în cauză, prejudiciul fiind acoperit integral prin restituire. În baza art. 14 Cod proc. pen. rap. la art. 346 Cod proc. pen., coroborat cu art. 998-999 Cod civil, admite, în parte, acţiunea civilă formulată de către partea civilă Ardeleanu ( fostă Măciucă ) Elena şi obligă inculpatul la despăgubiri materiale către aceasta în cuantum de 6.000 lei. În baza art. 191 alin. 1 Cod proc. pen. obligă inculpatul la cheltuieli judiciare către stat în cuantum de 900 lei, din care 200 lei, reprezentând onorariul apărătorului din oficiu, urmează să se avanseze din fondurile Ministerului de Justiţie. Cu recurs în 10 zile de la pronunţare pentru Ministerul Public, inculpat, partea civilă Ardeleanu Elena şi de la comunicare faţă de celelalte părţi vătămate. Pronunţată în şedinţă publică, azi 11.03.2011.
25/03/2011 Încheiere
Solutie: În baza art. 196 Cod proc. pen., admite cererea de înlăturare a unei omisiuni vădite, formulată de partea civilă Ardeleanu ( Măciucă ) Elena, privind sentinţa penală nr. 204/11.03.2011. În baza art. 193 alin. 1 Cod proc. pen. obligă pe inculpatul Crudu Ioan Horia la cheltuieli judiciare către partea civilă Ardeleanu ( Măciucă ) Elena, în cuantum de 1000 lei, reprezentând onorariu de avocat ( f. 118 dosar ). Cu recurs în 10 zile de la pronunţare pentru Ministerul Public, partea civilă Ardeleanu ( Măciucă ) Elena şi inculpat. Pronunţată în şedinţă publică, azi

Care este problema? Cu ce vă putem ajuta?
va multumesc...problema mea era ca nu stiu cum sa aflu daca a fost ridicat....s-a judecat si recursul la curtea de apel si s-a dat cu executare definitiva si irevocabila....vreau sa stiu cum aflu daca a fost arestat si bagat la zdup unde-i este locu'

inca o data multumesc!
Având în vedere că recursul s-a judecat la 14.12.2011, iar la acea dată pedeapsa a rămas definitivă, cred că persoana condamnată se află deja în executarea pedepsei.
am inteles asta in teorie...dar as vrea sa stiu cum pot afla exact daca e sau nu in inchisoare...initial cineva imi spunea ca ma pot adresa sectie de politie de care apartine insa se pare ca nu e chiar asa usor....am fost azi la ei si toti sunt dumnezei acolo.... e buna zicala aia "pune uniforma pe un cioban si se crede buricul pamantului"...ca sa concluzionez... CUM AFLU EXACT DACA E LA INCHISOARE SAU NU? VA MULTUMESC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare judecatoreasca ... cum se procedeaza in cazul meu ? gutti gutti Buna seara .. mai jos am pus hotararea judecatoreasca .. am achitat cheltuieli de judecata nu am mai facut nici o nefacuta in acest timp ... intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu ce inseamna aceste articole penale si daca este condamnat sau nu.sau ce putem face sa il ajutam.multumesc inairina inairina Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: 1. În baza art. 293 alin. 1 C.pen coroborat cu art. 3201 alin.7 C.p.p., condamnă pe inculpatul ............., ... (vezi toată discuția)
Contopire sentinte - instanta a procedat corect? lucian55 lucian55 Buna ziua am si eu o problema urgenta! Am avut un numjar de condamnari cu suspendare respectiv sub supraveghere din 2010 pana in 2012 momentan mi-a mai ajuns ... (vezi toată discuția)