avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SALARIZARE BUGETARI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SALARIZARE BUGETARI

Buna ziua,
V-as ruga sa ma lamuriti intr-o problema :.ORDIN nr. 77 din 14 ianuarie 2011
privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea prevederilor Legii nr. 285/2010 privind salarizarea în anul 2011 a personalului plătit din fonduri publice,
la punctul G Stabilirea salariilor personalului din cadrul familiei ocup. "sănătate"
spune :9. Dacă persoana prevăzută la pct. 8 îşi desfăşoară activitatea în vederea asigurării continuităţii activităţii, în zilele de repaus săptămânal, de sărbători legale şi în celelalte zile în care, în conformitate cu reglementările în vigoare, nu se lucrează, în cadrul schimbului normal de lucru, beneficiază de un spor de 100% din salariul de bază al funcţiei îndeplinite, pentru orele prestate în acest interval, care se determină, de exemplu, pentru un număr de 12, după cum urmează:
Eu lucrez in invatamant, intr-o scoala cu camin si cantina,unde se lucreaza in zilele de repaos .
INTREBAREA mea ar fi daca acel articol G (9) se refera la toti bugetarii care sunt in acea situatie,sau numai la sanatate?
Va multzumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 12:58, 31 Mai 2012
Acel articol se refera doar la "sanatate", la continuarea activitatii medicale .
Trebuie de vazut prevederile pentru unitatile de invatamant, altfel sunt aplicabile prevederile
OUG 283/2011 si se acorda doat timpliber corespunzator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La bugetari nu se platesc zilele nelucratoare,lucrate evasinai evasinai Daca intr-o luna sunt 160 ore (20 zile) lucratoare, si o persoana lucreaza 160 ore din care 24 ore lucrate sambata sau duminica si 8 ore lucrate intr-o ... (vezi toată discuția)
Legea 285/2010 mancipri mancipri Va rog sa imi spuneti daca art.9 al. 1 din legea 285/2010 mai este in vigoare.Daca da, va rog sa imi spuneti cum i-a fost prelungit termenul de aplicabilitate ... (vezi toată discuția)
Drepturi asistenti maternali strgr_mariana strgr_mariana as dori sa stiu de ce asistentilor maternali nu li se platesc orele de munca suplimentare , sarbatorile legale precum si concediile de odihna? (vezi toată discuția)