avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Atacuri prin manifeste anonime - cum pot fi prinsi ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Atacuri prin manifeste anonime - cum pot fi prinsi autorii?

Buna ziua,

In prezenta campania electorala desfasurata intr-o comuna se inregistreaza urmatoarea situatie: in timpul noptii se arunca pe strazile din satele parte ale comunei fituici acuzatoare la adresa candidatilor la functia de primar si a echipelor acestora. Acuzatiile sunt grave, directe (de genul „Popescu Ion a falsificat titluri de proprietate”, „Ionescu Vasile a furat din banii de subventii”, „Vasilescu Gheorghe - consilier al primarului - un dobitoc”). Pe seama autorilor exista doar speculatii, nimic palpabil deocamdata.
Ce se poate face? Ce pasi se pot intreprinde pentru identificarea autorilor? Caror institutii se pot adresa cei lezati?
Multumesc!
Cu stima,
Laura Hutanu

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu HAICA DAN HAICA DAN Am un hotel in Lugoj si ,pentru reclama,am inchiriat de la ENEL doi stalpi pe care am amplasat,cu avizul Primariei,un banner publicitar.Platesc de cca 8 ani ... (vezi toată discuția)
Problema hidrofor manoleadrian2018 manoleadrian2018 Bună seara am o problema . Locuiesc la sat am apa de la rețeaua publica . Presiune nu este deabea picura apa . M-am montat hidrofor după apometru adică nu ... (vezi toată discuția)
Dreptul fiului meu Camelia1978 Camelia1978 Am un baietel in urma relatiei de aproximativ 9 ani avute cu tatal sau. Nu am fost casatoriti! De putin timp am aflat ca tatal fiului meu nu e divortat in ... (vezi toată discuția)