avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Unde apare in cuprinsul pasaportului seria acestuia?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Unde apare in cuprinsul pasaportului seria acestuia?

Unde este indicata seria pasaportului in cuprinsul pasaportului? sus, apare type P - (aceasta e seria?) si apoi un numar care incepe cu o cifra..
Ajung la concluzia ca seria este aceeasi cu numarul, pentru ca numarul de pe pasaportul meu (din 9 cifre) este acelasi (identic) cu numarul perforat ..
Va multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasapoarte BO BO va rog sa-mi explicati cum e cu legea pasapoartelorcu cip.se vor elibera pasapoarte simple(fara cip) pe un anumit termen? si care sunt conditiile? (vezi toată discuția)
Imputernicire insotire minor in strainatate luiza-marinela luiza-marinela pot sa fac imputernicirea fara a specifica nr de pasaport.....?ptr ca dureaza inca doua sapt ...si nu mai am timp....cei de la pasapoarte au taiat un colt la ... (vezi toată discuția)
Pasapoarte - timp de obtinere alexutu999 alexutu999 stie cineva taxe pasaport si termene iulie 2012 care mai sunt va multumesc astept raspuns (vezi toată discuția)