avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cancerul
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cancerul

as dori sa stiu daca mama mea se incadreaza in grad de handicap fiind operat de corpul uterin si diagnosticata andecarcinom endometrioid(HTAB)pT3aNxMx,tratat 6 luni cu chimioterapie,radioterapie si branhiterapie.va multumesc
Ultima modificare: Joi, 31 Mai 2012
iua, utilizator

Alte discuții în legătură

neincadrare in grad handicap - cancer , mastectomie Arnaud Arnaud Buna ziua, Am fost diagnosticata cu neoplasm mamar in situ, grad III B in 2021, am inceput tratamentul chimioterapeutic, urmat de mastectomie, fiind ... (vezi toată discuția)
Pensionare pe caz de boala pop_ro57 pop_ro57 Buna ziua, In urma cu un an am fost diagnosticata cu neoplasm de col uterin stadiul 2; am efectuat toate procedurile care mi-au fost recomandate: ... (vezi toată discuția)
Cancerul de san este un handicap? maryalex16@yahoo.com maryalex16@yahoo.com Buna ziua, am 44 ani si am fost diagnosticata cu cancer de san. Am facut chimioterapie, operatie (din fericire, nu mastectomie ci mamoplastie, asta pentru ca ... (vezi toată discuția)