avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cancerul de san este un handicap?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cancerul de san este un handicap?

Buna ziua, am 44 ani si am fost diagnosticata cu cancer de san. Am facut chimioterapie, operatie (din fericire, nu mastectomie ci mamoplastie, asta pentru ca tumora a raspuns bine la chimioterapie si a scazut), iar acum urmeaza radioterapia. Am depus toate documentele medicale la DGASPC sector 2 Bucuresti. Raspunsul a fost ca nu ma incadrez intr-un grad de handicap. Sunt consternata. In urma operatiei, in care mi s-au scos 3 ganglioni axilari, trebuie sa am grija de mana dr , sa nu ridic greutati (nu mai mult de 2 kg), sa nu fac efort cu ea. Altfel apare limfedemul. Viata mi s-a schimbat radical.
E corecta decizia pe care au luat-o?
Cel mai recent răspuns: maryalex16@yahoo.com , utilizator 13:03, 10 Mai 2019
Buna ziua!
Poate va ajuta info. de aici
[ link extern ]
Vedeti punctul 4, incadrare, si metodele de contestare.
Multa sanatate
Multumesc frumos. Voi face contestatie.
Multumesc frumos. Voi face contestatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie de respingere dosar de handicap (cancer) custuramihaela1963 custuramihaela1963 Bună ziua. Sunt din Galați. Am fost diagnosticată cu cancer la sân anul acesta, (2020) mastectomie, ganglion în metastază. Acum fac chimioterapie și ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie handicap dupa operatie cancer san (mastectomie totala) mon73key mon73key O pensionara de 72 ani a fost diagnosticata cu cancer la san -tumoare maligna si operata de mastectomie totala, eliminare 5 ganglioni limfatici axilari. ... (vezi toată discuția)
neincadrare in grad handicap - cancer , mastectomie Arnaud Arnaud Buna ziua, Am fost diagnosticata cu neoplasm mamar in situ, grad III B in 2021, am inceput tratamentul chimioterapeutic, urmat de mastectomie, fiind ... (vezi toată discuția)