avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general se poate plati marfa cumparata de o firma din china cu ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

se poate plati marfa cumparata de o firma din china cu numerar?

as vrea sa stiu daca pentru un import de marfuri din china pentru care s-au facut plata marfii numai partial se poate plati cu numerar diferenta neplatita din Invoice de 10.000 de dolari dupa ce s-a facut receptia marfii in Romania si platite toate taxele vamale si respectiv a tva-ului aferent
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 09:21, 2 Iunie 2012
Parerea mea este ca aceasta suma trebuie achitata prin virament bancar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare contabila import scorus69 scorus69 buna seara va rog mult sa ma ajutati cu o monografie la urm.situatie am import FOB non UE pe pe DVI am -total factura import -12924.88 usd usd=3.2251 -val ... (vezi toată discuția)
Documente import china Verisss Verisss buna ziua, V-qsw ruga sa ma ajutati cu un raspuns vizavi la o problema legata de un import de aparatura pentru salon de infrumusetare din china. a ajuns marfa ... (vezi toată discuția)
Declaratia 390 andreap124 andreap124 Buna ziua. Am urmatoarea situatie...primesc factura de marfa de la filiala din Slovacia a unei firme din China, cu conditia de livrare FOB.Achit factura in ... (vezi toată discuția)