avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... scoaterea unei persoane luate in spatiu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

scoaterea unei persoane luate in spatiu

Mama mea a luat in spatiu pe bunica si mama nurorii ei.Cum ar putea sa le scoata daca acestea nu mai locuiesc la aceasta adresa?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 16:42, 1 Iunie 2012
trebuie sa mearga la postul de politie care apartine
Cica a fost si i-a spus ca pana nu le expira buletinul persoanelor in cauza nu are ce face.??????????????????
Nu se poate anula actul de identitate al unei persoane doar pentru ca proprietarul imobilului care odata le-a dat consimtamantul, s-a razgandit.

Daca mama cunoaste adresa unde locuiesc acum persoanele respective poate face o sesizare la sectia de politie de care apartine locuinta lor in care sa scrie ca locuiesc acolo fara forme legale, poate se vor face verificari. Insa daca au viza de resedinta la adresa respectiva sunt in legalitate.
Si chiar daca nu au viza de resedinta, mai mult decat o amenda intre 40 si 80 de lei nu le pot aplica. Nu le pot obliga sa isi schimbe actele de identitate.

Anularea CI se poate face doar daca cere in instanta evacuarea lor si obtine o sentinta judecatoreasca de evacuare, cu care ar trebui sa mearga la un executor judecatoresc etc. Deci cheltuiala multa pentru ce...? Actele acelea vor expira la un moment dat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru flotant - riscuri Daniela51 Daniela51 Daca bag pe cineva flotant,ce drepturi are acea persoana?Iar daca eu consider ca nu mai merita ce trebui eu sa fac? Ce acte trebui pentru flotant? (vezi toată discuția)
Anulare viza flotant Roxa0 Roxa0 Buna ziua, Se poate anula o viza de flotant de catre proprietarul imobilului pe care este viza? (vezi toată discuția)
Luare in spatiu cu viza de flotant /anulare luare in spatiu lucianbenu lucianbenu as dori sa stiu cum pot sa anulez o luare in spatiu fara contract de inchiriere a unei rude care nu are drept de propietate asupra imobilului iar adoua ... (vezi toată discuția)