Buna
Va rog sa ma sfatuiti cum sa fac ,pentru ca acum vreau sa depun o plangere pentru turcul la care lucrez eu,pentru ca acum eu sunt in concediu de odihna si nevasta turcului factureaza,face avize ,transferuri si registrul de casa, la toate acestea este trecut numele meu cu toate datele mele personale dar ea le semneaza.Ce pot face ca sa ii prinda cu acestea.Mentionez ca eu acum sunt in concediul de odihna pana in data de 20.06.2012 iar pe cand ar trebui sa ma reintorc vreau sa-mi depun demisia cu acordul partilor.
Daca am dat o declaratie ca mi-a primit salariile conform CIM cu program de 8 ore/zi.Salariul pentru concediul de odihna urmand sa mi-l iau la reintoarcere, cand vreau sa-mi si depun demisia cu acordul partilor.Daca nu am scris pe acea delaratie despre zilele de sambata si orele suplimentare,se poate interpreta cum vor ei "cum ca as fi primit banii si pe zilele de sambata si orele suplimentare"?
Daca este sa depun o plangere penala care ar fi perioada pana la care v-a incepe controlul la firma?
Legislatie
criss_cluj15
Buna ziua,
Eu am intrat intr-un conflict de munca cu angajatorul,care la randul lui este tot angajat in cadrul acestei firme,dar el raspunde de acest punct de ... (vezi toată discuția)