avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legislatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legislatie

Buna ziua,
Eu am intrat intr-un conflict de munca cu angajatorul,care la randul lui este tot angajat in cadrul acestei firme,dar el raspunde de acest punct de lucru din Cluj,sediul principal fiind la Ilfov,(de origine turca)
Cum pot sa fac sa-mi primesc banii pe orele suplimentare si pe zilele de sambata pe o perioada de 8 luni de zile.
Mentionez ca am facut sesizare la ITM Cluj si am primit raspunsul urmator"va comunicam ca petitia dvs.adresata ITM Cluj si inregistrata sub nr.......................,a fost redirectionata catre ITM Ilfov ,institutie publica competenta sa solutioneze problemele sesizate si de la care veti primi raspuns."
Mai mentionez ca din data de 31.05.2012 sunt in concediu de odihna,lucru pe care nu mi l-a aprobat numai daca dupa revenirea la serviciu imi depun demisia.
Din data de 29.05.2012 nu am mai intrat nici pe registrul de casa nici la facturare si nici la transferuri,acestea toate au datele mele personale si le semneaza sotia turcului.Ce se poate face in acest caz pentru ca dupa mine este caz penal ceea ce fac ei .D-voastra ce ma sfatuiti sa fac? exista un avocat care se ocupa cu astfel de conflicte sau trebuie sa-mi angajez eu unul?
Va rog mult sa-mi dati un raspuns cat mai urgent posibil.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Plangere itm florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Acum 30 zile am facut plangere la ITM la punctul de lucru,am primit raspuns ca plangerea mea s-a redirectionat la ITM de la sediul central,unde s-a ... (vezi toată discuția)
Legal criss_cluj15 criss_cluj15 Buna, Azi mi s-a spus ca intru in preaviz de 15 zile,daca eu nu am primit nici o notificare pot lua in calcul aceste 15 zile de preaviz? Cum pot proceda ... (vezi toată discuția)
Plata ore sarbatori legale adusca adusca Lucrez intr-o institutie publica cu foc continuu-birou vamal de frontiera- si as dori sa stiu daca orele lucrate in zilele de sarbatori legale , sambata, ... (vezi toată discuția)