avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drepturi conferite de procura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drepturi conferite de procura

In cazul in care am facut cuiva o procura judiciara, intr-un caz de impartire a unei mosteniri, iar procura contine formularea ,, pentru stingera litgiului va putea incheia orice tranzactie in numele meu si pentru mine" ce drepturi ii confera persoanei imuternicite de catre mine aceste cuvinte ?
Cel mai recent răspuns: Rares8 , utilizator 12:00, 12 Iunie 2012
fiind procura speciala, gandesc, ca poate face exact ceea ce ati fi putut face dvs daca ati fi fost prezent/personal
este vorba de o procura judiciara, nu de o procura speciala
in cazul in care se stabileste o anumita suma ca sulta, persoana careia i-am dat procura poate sa incaseze acei bani ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In urma cu 11 ani, am dat o procura speciala fratelui meu sa ... dumitrucera dumitrucera In urma cu 11 ani, am dat o procura speciala fratelui meu sa ma reprezinte intr-un proces de partaj succesoral, aceasta procura fiind trimisa din ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire Lauraromy90 Lauraromy90 Buna ziua!!Mama a decedat in urma cu 3 luni..in urma ei am ramas 4 surori si tatal.vrem sa facem dezbaterea mostenirii ,dar una dintre surori nu este in ... (vezi toată discuția)
Succesiunea danielnel danielnel antrebarea mea este: am facut inputernicire uneia din surorile mele ptr dezbaterea mostenirei,vroiam sa stiu daca cu acea inputernicire ar putea sa ma ... (vezi toată discuția)