avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... raspunderea administratului
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

raspunderea administratului

am cesionat actiunile inclusiv drepturile si obligatile patrimoniale si nepatrimoniale unui srl .pot fi invinuit penal de nevirarea obligarea oblig. la sursa din urma ?care este legea care reglem. acest aspect sau soluti multumesc




/










//
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 01:14, 2 Iunie 2012
Nu ati cesionat "actiunile", pentru ca nu aveati SA, ci ati cesionat partile sociale, fiind SRL.
Intentia de cesionarea se publica in M.Of. si exista un termen de 30 de zile pentru ca cine are interes poate face obiectiune.
Daca nu s-a facut obiectiune, cine a preluat partile sociale ale acelui SRL, le-a preluat cu activ si pasiv.
De la data cesionarii, dvs. nu mai raspundeti de societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpararea unei firme ninah ninah buna ziua, as dori sa cumpar o gradinita cu after school, care este activa. despre ce ar trebui sa ma interesez pentru inceput? cum se va proceda cumpararea? ... (vezi toată discuția)
Cesionarea actiunilor unei firme cristian69 cristian69 ce proceduri se pot face pentru cestionarea actiunilor unei firme si costuri suint necesare . se fac la un birou notrial sau la registru comertului (vezi toată discuția)
Cesionare parti sociale firma BogdanChirovan BogdanChirovan Buna ziua. Ma intereseaza si pe mine ce rseponsabilitate mai am, daca in anul 2007 am cesionat partile sociale ale unei firme si in urma unui control facut in ... (vezi toată discuția)