avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... se poate?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

se poate?

buna dimineata,am si eu o intrebare : tatal meu a fost administrator la asociatia de proprietari a blocului unde locuiesc eu acum impreuna cu sotul meu , si s-a descoperit o lipsa in gestiune , i s-au luat actele la politie pentru expertiza, este urmarit penal,acum este in recurs pentru a cere o noua expertiza in instanta , eu impreuna cu sotul meu am cumparat apartamentul parintilor in mai 2009 , iar actele i-au fost luate la politie in mai 2010 , intrebarea mea ar fi ar trebui sa ne facem probleme in legatura cu apartamentul ca ni l-ar putea lua pentru a acoperi prejudiciul adus asociatiei? ar putea cere in instanta asa ceva?vreau sa mai adaug ca vanzarea cumpararea apartamentului este in acte de 15000 ron , pentru a nu plati impozit mare,dar onorariul notarului este calculat la minimul admis (63000ron), multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:35, 3 Iunie 2012
Depinde de suma care se constata lipsa in gestiune in urma expertizei. Daca aceasta este mare si nu se poate recupera prin buna-invoiala , este posibil ca asociatie creditoare sa solicite a se constatat ca actul de vanzare este facut in frauda creditorilor avand in vedere si pretul trecut in act.
si daca o sa vind apartamentul,atunci ce se mai poate intampla?
Daca aceasta vanzare se va dovedi ca este facuta in frauda creditorilor atunci actul este anulat si dvs inapoiati pretul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract vanzare-cumparare lory34 lory34 buna ziua,ma confrunt cu o problema destul de delicata,tatal meu a fost administrator la o asociatie de proprietari fara forme legale ,acum vreo 3 ani ne-a ... (vezi toată discuția)
Rezolutiune contract vanzare-cumparare lory34 lory34 buna ziua,eu am cumparat de la parintii mei apartamentul prin act de vanzare-cumparare in anul 2009,tot in acest an dupa cumpararea apartamentului am auzit ca ... (vezi toată discuția)
Anulare act de vanzare cumparare mircea43 mircea43 La sfarsitul anului2009 ( 01.11.2009 mai exact) mama mea a intocmit un contract de imprumut cu o persoana fizica pt. suma de 20.000. ron. In cadrul acelui ... (vezi toată discuția)