avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Am deschis o actiune pentru partaj succesoral pentru niste pamant si padure ramase de la parinti nostri pe Titluri de proprietate eliberate pe Legea 18/1991.
La primul termen presedintele de sedinta a spus ca trebuie sa aduc extrase de carte funciara pentru suprafetele respective. Eu am spus ca nu am de unde sa aduc pentru ca acele suprafete nu sunt intabulate. Pana la urma mi-a spus ca sa intabulez acele suprafete si sa aduc extrase.
Intrebarea mea este: nu se poate face succesiunea pe Titlurile de proprietate?
Ce pot sa fac in aceasta situatie?
Va multumesc pentru sprijin.
Cel mai recent răspuns: DUMITRU SI PARANIAC SCPA , Avocat 13:39, 2 Iunie 2012
Extrasele de carte funciara sunt solicitate pentru ca instanta sa aiba certitudinea ca respectivele suprafete mai fac parte din patrimoniul autorului dvs. Conform prevederilor Legii 7/1996, cadastrul si cartea funciare formeaza un sistem unitar si obligatoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul agricol teosielena@yahoo.com teosielena@yahoo.com BUNA ZIUA AS DORIII UN RASPUNS DETALIAT 1rolul registrului agricol la stabilirea dreptului de proprietate 2Rolul cartiii funciare 3IN CAZUL IN CARE ... (vezi toată discuția)
Probleme proprietate pamant - rog ajutor urgent bellphegor bellphegor va rog spuneti-mi ce si cum sa fac am o mare problema cu un pamant intravilan intr-un oras din nordul tarii parintii mei au avut 0,64ha pamant intravilan , ... (vezi toată discuția)