avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala - imixtiune procuror sef
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala - imixtiune procuror sef

Va rog este corect ? Am depus o plangere penala, care a fost repartizata la procurorul de caz A. In cadrul sectiei penale exista procurorul sef B. si procurorurul sef adjunct C. Procurorul A efectueaza diferite acte procedurale..etc, printre care si diferite adrese catre diferite institutii care sunt semnate de procurorul B.si uneori de catre C..( cand acesta B. lipsea..etc). Dupa o perioada, procurorul A. este detasat, si lucrarile aflate in lucru au fost distribuite la alti procurori. Lucrarea mea a fost data(luata) la procurorul C. care era procuror sef adjunct sectie, si semnase diverse acte emise si efectuate de fostul procuror A.
Este legal ca lucrarea mea sa fie finalizata, solutionata si rezolutie emisa si semnata de procurorul C. ???
va multumesc, cu stima stefan
Atata timp cat dosarul se afla doar in cercetare poate fi repartizat oricarui procuror din acel parchet .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grefier arhivar - bibliografie concurs: regulament interior parchet djpadrecito djpadrecito Buna ziua! Vreau sa ma inscriu la concursul pt ocuparea postului de grefier arhivar la pca craiova si printre subiectele tematicii de concurs imi trebuie si ... (vezi toată discuția)
Atacarea ordonantei picika picika buna daca stiu bine rezolutia procurorului (SUP) se poate ataca in 20 de zile.. 20 de zile lucratoare sau 20 de zile calendaristice? de unde sa incep ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiei procurorului sindicalistul sindicalistul in ianuarie 2011 am primit o rezolutie de NUP. In luna martie 2012 o persoana a intrat in posesia acestei rezolutii si a formulat plangere impotriva ... (vezi toată discuția)