avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CONVENTII CIVILE-PENSIONARI
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CONVENTII CIVILE-PENSIONARI

Pensionar-conventie civila indemnizatie 300 lei,impozit final 16%,ce contributii se retin cu data de 1 iulie 2012(somaj sigur nu) si daca se retin se declara in 112 sau 100?Va multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Alis07 , utilizator 15:25, 6 Iunie 2012
datoreaza CASS
Multumesc ptr.raspuns.Deci angajatorul retine din indemnizatia de 300 lei a pensionarului angajat cu conventie civila contributia sanatate de 5,5 % si impozit 16 % si declara in 112 aceste retineri?Inca o data mii de multumiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cass pe 5 ani in urma acatanas acatanas Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: din anul 2002 pana in prezent sunt angajata cu CIM la o firma unde mi s-au platit regulat toate contributiile ... (vezi toată discuția)
Contributie angajator ceapraga ceapraga Administratora noastra a fost angajata cu conventie civila. In momentul de fata are contract de munca. Cenzora are contract de mandat. As dori sa stiu care ... (vezi toată discuția)
Conventie civila mikifulgutz mikifulgutz Este prima oara cand as dori sa fac o lucrare de instalatie cu conventie civila. Am un instalator foarte bun, il cunosc de mult si l-am recomandat multora, ... (vezi toată discuția)