avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Casa de amanet
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Casa de amanet

Buna ziua ! Vreau sa deschid o casa de amanet, iar intrebarea mea ar fi urmatoarea : pe srl mai pot avea si alte activitati pe linga casa de amanet ? sau doar o singura activitate , un singur cod caen . As dori niste informatii care sa -mi fie utile in legatura cu infintarea unei case de amanet. Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Amanet...procese verbale veronagold veronagold doar ce am dat drumul unei case de amanet si sunt nedumerit in privinta proceselor verbale...ma poate ajuta cineva?ce programe se folosesc pentru procesele ... (vezi toată discuția)
Cabinet unde sa practic chiropodologia Bineata Bineata Buna ziua ,vreau sa mi deschid un cabinet unde sa practic chiropodologia( unghii incarnate,curățare tălpii și micoze)fără sânge.Eu fiind asistent ... (vezi toată discuția)
Infiintare magazin online mariuscoditoiu mariuscoditoiu buna ziua, as vrea sa imi spuneti si mie ce trebuie sa fac pentru a infinta un magazin online,adica imi trebuie firma,ce acte imi trebuie si unde trebuie sa ... (vezi toată discuția)