avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare magazin online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare magazin online

buna ziua,
as vrea sa imi spuneti si mie ce trebuie sa fac pentru a infinta un magazin online,adica imi trebuie firma,ce acte imi trebuie si unde trebuie sa merg pentru a rezolva toate astea?
multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: paundenis86 , utilizator 10:44, 28 Aprilie 2016
Trebuie să înființați o societate comercială care să aibă obiectele de activitate specifice activității dvs. Vă sfătuiesc să apelați la ajutorul unui avocat deoarece trebuie întocmite o serie de acte și trebuie efectuate mai multe proceduri.
Infiintarea srl-ului o veti face la registrul comertului. Acolo va vor da ei informatii si sprijin (contracost) pentru pregatirea actelor. Informatii cu ce acte trebuie sa aveti pregatite aveti si la adresa [ link extern ]
Buna ziua,

Vreau sa-mi deschid un magazin onine.
Firma am deja cu mai multe coduri CAEN, inclusiv cel de comert pe internet. Principalul obiect de activitate este altul, trecut deja pe CUI. Daca deschid magazinul online, trebuie sa obtin de la ONRC un certificat constator in care sa specific ca folosesc codul CAEN pt comert pe internet sau nu este nevoie?
Multumesc.
Da, trebuie sa va autorizati acea activitate specifica la registrul comertului.
Si dupa ce activez codul CAEN la ONRC, mai trebuie sa mai fac ceva la ANAF sau in alta parte? Stiu ca trebuie sa ma inscriu la autoritatea pt protejarea datelor personale si cred ca asta e tot, nu-i asa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare sediu/magazin virtual verdeoc verdeoc Salut Detin o societate comerciala, domeniul de activitate al firmei: prestarea unor de servicii. (vezi toată discuția)
Modificare cod caen Yoghi Yoghi Buna ziua. Anul trecut am infiintat o societate cu activitate principala: Agentii imobiliare, cod CAEN 6831. In statut s-au trecut toate codurile CAEN ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare stefanev stefanev Buna seara ! Astazi mi-am scos certificatul de inregistrare de la Registrul Comertului firma SRL-D. Pe langa acest certificat am primit si \"Certificatul ... (vezi toată discuția)