avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare Sediu/Magazin Virtual
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare Sediu/Magazin Virtual

Salut Detin o societate comerciala, domeniul de activitate al firmei: prestarea unor de servicii.
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 13:07, 22 Februarie 2006
Salut
Detin o societate comerciala, domeniul de activitate al firmei: prestarea unor de servicii.
Am hotarat sa imi deschid un Sediu Virtual de unde sa vand serviciile pe care le prestez si prin intermediul internetului.
Contravaloarea serviciilor prestate o incasesz cu ajutorul unui procesator de plati online (o firma specializata in acest : www.2checkout.com) acesta firma incaseaza un comision din suma platita de client mie.
1. Care sunt pasii din punc de vedere legislativi pe care trebuie sa ii urmez ca sa imi pot infinta sediul virtual? (aveti idee mai trebuie sa depun ceva acte la ONRC in legatura cu sediul virtual)
2. Cum se pot inregistra in contabilitatea firmei opratiile care se desfasoara prin Sediul Virtual exemplu: platile primite prin 2CheckOut
Cei care detineti un magazin sediu(cum il numesc eu) virtual poate imi spuneti cum l ati infiintat.
Ultima modificare: Luni, 20 Februarie 2006
verdeoc, utilizator
Salut
Detin o societate comerciala, domeniul de activitate al firmei: prestarea unor de servicii.
Am hotarat sa imi deschid un Sediu Virtual de unde sa vad serviciile pe care le prestez si prin intermediul internetului.
Contravaloarea serviciilor prestate o incasesz cu ajutorul unui procesator de plati online (o firma specializata in acest : www.2checkout.com) acesta firma incaseaza un comision din suma platita de client mie.
1. Care sunt pasii din punc de vedere legislativi pe care trebuie sa ii urmez ca sa imi pot infinta sediul virtual? (aveti idee mai trebuie sa depun ceva acte la ONRC in legatura cu sediul virtual)
2. Cum se pot inregistra in contabilitatea firmei opratiile care se desfasoara prin Sediul Virtual exemplu: platile primite prin 2CheckOut
Cei care detineti un magazin sediu(cum il numesc eu) virtual poate imi spuneti cum l ati infiintat.
imi cer scuze pt. ca topicul nu a fost complet de la inceput (celor care au observat)
Ultima modificare: Luni, 20 Februarie 2006
verdeoc, utilizator
O.R.C.T.B. Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti

Acte necesare

- cerere
- anexa model 2
- hotarare aga
- dovada spatiu
- acord asociatie si vecini daca este la bloc
- taxe aproximativ 195 ron

atentie - sa aveti in actul constitutiv codul pentru magazin virtual

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu firma srl lucian2peu lucian2peu buna ziua. as dorii sa imi infiintez un srl (magazin online) cu sediu virtual (intr-un cabinet de avocatura care ar costa 800 lei/an). eu la acest sediu nu o ... (vezi toată discuția)
Offshore hingheru hingheru Buna ziua, Ma intereseaza sa infintez un offshore, dar am cateva nelamuri: 1. Daca firma offshore activeaza in romania: vanzare de produse prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru-probleme CORTEX CORTEX Buna ziua. Am firma care se ocupa cu comert termopane pe baza de comenzi luate de la clienti. Sediul am acasa la adresa de domiciliu, sediu unde se ... (vezi toată discuția)