avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Punct de lucru-probleme
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Punct de lucru-probleme

Buna ziua.
Am firma care se ocupa cu comert termopane pe baza de comenzi luate de la clienti.
Sediul am acasa la adresa de domiciliu, sediu unde se factureaza, unde se incaseaza contravaloarea marfii etc.
deci toate activitatile care presupun prezenta banilor se desfasoara la sediu.
Un prieten care are magazin in centru mi a dat o parte din magazin o camera unde am un calculator cu care fac oferte, doar atat, emit oferte de pret, si am cateva mostre de profile pvc din care se fac ferestrele.
Intrebarea este urmatoarea.
Am nevoie sa deschid punct de lucru la registrul comertului avand in vedere ca aici nu se fac efectiv activitati comerciale ci doar se prezinta oferta si atat.
Restul totul se face la sediul firmei, si acest birou este doar pentru cateva luni ulterior schimb locatia mergand in alte magazine in alte zone ale orasului.
Poate sa mi ceara cineva sa deschid punct de lucru?
Cel mai recent răspuns: CORTEX , utilizator 13:30, 13 Septembrie 2011
Da, trebuie sa deschideti punct de lucru. Nu costa mult. Desi ati putea, pe riscul dvs, sa faceti un contract de comodat cu furnizorul spatiului, in care sa specificati ca este vorba de o expozitie temporara.
Ultima modificare: Marți, 13 Septembrie 2011
Alex Chiciu, Avocat
Daca vine cineva de la fisc, sau politia economica cu cat ma poate amenda maxim?
Daca declar ca fac aceasta treaba ca si persoana fizica ma refer doar la partea de prezentare, ca fac acest favor gratuit pentru firma de a face reclama produselor societatii, partea de vanzare fiind realizata de catre societate ce poate sa mi faca?
Cat poate sa mi dea amenda ca si persoana fizica?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediul si expozitia fara vanzare domisa domisa Buna ziua, Sediul firmei este mixt( firma si rezidenta), si locatia este pe un drum laturalnic. De aceea doresc sa deschid o expozitie fara vanzare, intr-un ... (vezi toată discuția)
Pfa existent, cum deschid magazin online? Nath Nath Buna ziua, Am un PFA, care functioneaza din februarie 2016. Sediu social il am acasa iar punctul de lucru intr-un complex comercial, este un magazin de haine. ... (vezi toată discuția)
Sunt corecte inregistrarile efectuate? nicoletabeniuga nicoletabeniuga Microintreprindere platitoare de TVA COD CAEN 4334 activitate principala Informatii din certificatul constatator eliberat de ONRC: Sediu principal, nu se ... (vezi toată discuția)