avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii de functionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii de functionare

Buna seara !

Astazi mi-am scos certificatul de inregistrare de la Registrul Comertului firma SRL-D. Pe langa acest certificat am primit si "Certificatul constatator" care spune: "Prezentul certificat constatator atesta ca s-a inregistrat declaratia pe propria raspundere conform careia firma indeplineste conditiile de functionare, specifice pt fiecare autoritate publica, activitatile declarate, incadrate in clasa CAEN:
4619 - Intermedieri in comertul cu produse diverse
4778 - Comert cu amanuntul al altor bunuri noi in magazine specializate
4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau Internet
7420 - Activitati fotografice
[sediul social]".

Asadar imi mai sunt necesare alte autorizatii de functionare ? Sau am acoperire cu declaratia pe propria raspundere ? Mentionez ca le voi desfasura initial pe 3 din ele, cel cu magazinul specializat va fi mai tarziu, probabil pt acela imi va trebui sa scot autorizatie si protectia muncii.

Astept cu interes sfaturile voastre astfel incat sa nu ma trezesc amendat pt niste lucruri pe care le pot face bine de la inceput.

Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 21:14, 6 Iunie 2011
Spuneti clar ce activitate desfasurati si cum.
Daca aveti magazin va trebuie autorizatii sanitare, PSI...
momentan nu va fi magazinul fizic. Voi desfasura activitati de vanzari online, la sediul social vor fi depozitate stocurile de produse nealimentare, intermedieri prin achizitionare marfa de la furnizori si revanzarea acestor produse unor alte puncte de comert cu amanuntul si activitati fotografice (evenimente, sedinte foto).
mai revin cu o intrebare. La codurile CAEN actuale, pot sa imi aduc singur marfa din China? Sau va trebui sa inscriu si activitati de import-export ?
Ca sa va aduceti singur marfa din China trebuie sa aveti activitati de import export care sunt materializate in codul CAEN prin comert cu ridicata...diverse coduri, functie de ce doriti sa aduceti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen sex shop? utc utc Buna ziua! In ce cod CAEN se incadreaza un sex shop? Multumsec! (vezi toată discuția)
Pot schimba cod caen secundar? ani_ela ani_ela Buna ziua, Sunt PFA cu domeniul de activitate (vi-l atasez mai jos). Lucrez pentru o firma, interemediez vanzari (sunt director vanzari) si la fiecare ... (vezi toată discuția)
Caen import produse anglia ina09 ina09 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti ce coduri caen imi trebuie pentru a putea importa produse cosmetice. Multumesc (vezi toată discuția)