avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cabinet unde sa practic chiropodologia
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cabinet unde sa practic chiropodologia

Buna ziua ,vreau sa mi deschid un cabinet unde sa practic chiropodologia( unghii incarnate,curățare tălpii și micoze)fără sânge.Eu fiind asistent medical generalist,cu anumite diplome in domeniu podologie,de scurta durata.Pot sa deschid eu SRL ul sau altcineva pe cod Caen 8690?nu vreau sa deschid pe cod Caen 9602.Și vreau sa fiu angajata ca asistent medical,nu pedichiurist .Mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 17 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Bineata , utilizator 18:33, 17 Octombrie 2023
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ] /
Dvs. veti fi titularul SRL-ului, deci stabiliti si organigrama, meseriile, activitatile. Va angajati pe functia de asistent medical generalist daca puneti asa ceva in organigrama. Daca pregatirea dvs. din actele ce le detineti nu va permite sa faceti chiropedologie, va trebui sa angajati si un pedichiurist.

POPA GHEORGHE a scris:

Gasiti informatii utile aici: [ link extern ] /
Dvs. veti fi titularul SRL-ului, deci stabiliti si organigrama, meseriile, activitatile. Va angajati pe functia de asistent medical generalist daca puneti asa ceva in organigrama. Daca pregatirea dvs. din actele ce le detineti nu va permite sa faceti chiropedologie, va trebui sa angajati si un pedichiurist.

Mulțumesc frumos pt răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa va întreb dacă imi deschid un salon de podiatrie Bineata Bineata Buna ziua,vreau sa va întreb dacă imi deschid un salon de podiatrie pe cod Caen 8690 pot angaja un asistent medical generalist ?Specific ca acesta nu are ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen trebuie sa folosesc? Bineata Bineata Buna ziua,ce cod Caen trebuie sa folosesc dacă vreau ca activitate Cosmetica și pedichiura?Pot sa deschid o întreprindere individuală sau un PFA?Multumesc. (vezi toată discuția)
Cod caen 8690 pfa ApartamentBalcon ApartamentBalcon Buna ziua, ma confrunt cu o problema ce nu vad unde sa pot gasi raspunsul (onrc ma trimite la institutul de statisitica, la institul de statistica am mers ... (vezi toată discuția)