avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale am nevoie de ajutor pentru o plangere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

am nevoie de ajutor pentru o plangere

am o problema cu o firma de curierat care de 2 saptamani ma tot amana cu predarea unui ramburs..rambursul trebuia sa il primesc in 3 zile de la ridicarea coletului.am sunat de nenmarate ori la sediu si mi sa spus ca o sa primesc banii in cel mai scurt timp dar nimic pana la ora actuala.am sesizat opc-ul si mi-au zis sa fac o plangere pe care trebuie sa o duc la firma de curierat si sa imi dea un numar de inregistrare si sa astept timp de 30 de zile sa vad daca o sa primesc rambursul iar daca nu,sa ma prezint din nou la opc.azi spre surprinderea mea firma de curierat este in greva generala si nu stiu cum o sa imi mai primesc banii.daca ma puteti ajuta cu un sfat si un model de plangere pentru nerespectarea termenului de predare a rambursului a-si fii foarte iincantat.multumesc
va putem ajuta in aceasta privinta dar avem rugamintea sa ne contactati pe adresa de e-mail

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema firma mddanu mddanu am o problema cu o firma de curierat care de 2 saptamani ma tot amana cu predarea unui ramburs..rambursul trebuia sa il primesc in 3 zile de la ridicarea ... (vezi toată discuția)
Colet retinut de politie(de la firma de curier) darkynok darkynok In data de 14 luna aceasta am trimis un colet in alt oras unei persoane intalnite pe okazii.ro (un telefon cu valoare de 500euro) printr-o firma de curierat cu ... (vezi toată discuția)
Inselaciune oanalumi oanalumi Buna ziua, acum doua saptamani, pe 31.07.2015 am trimis pompa de injectie de la masina la reparat, la o firma pe care am gasit-o pe net, din Falticeni. Am ... (vezi toată discuția)