avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs

socrii mei se judeca intr-un proces penal cu un consatean.Judecatoria Focsani a dat o hotarare pentru care Procuratura a facut recurs nemultumita fiind de faptul ca nu l-a condamnat pe acel consatean.Va rog sa-mi spuneti daca pentru recurs socrii mei trebuie sa se prezinte la Galati cu avocat sau pot merge ei singuri sa prezinte notele de concluzie.
Nu este obligatorie prezenţa avocatului, decât dacă dânşii doresc. Poate le-ar fi util însă să fie insoţiţi şi să aibă asistenţa unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contipirea byankka21 byankka21 buna ziua am si eu intrebare. am sotul meu inchis la galati si mai are cateva luni si iese..dar el avut si un proces cu altcineva la focsani..si ar vrea sa ... (vezi toată discuția)
Daca doreste procuratura se poate ajunge si mai departe? solomonteodora solomonteodora Buna seara. Va deranjez si eu cu o intrebare. Am fost inculpata intr-un dosar. Procesul a ajuns la judecatorie unde am facut apel si eu si procuratura. Am ... (vezi toată discuția)
Recurs procuror cernatelena1989 cernatelena1989 Buna ziua ! In urma unei cereri de eliberare sub control judiciar aceasta a fost aprobata in instanta de judecator. Se mai poate face recurs de cineva ... (vezi toată discuția)