avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... contipirea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

contipirea

buna ziua am si eu intrebare. am sotul meu inchis la galati si mai are cateva luni si iese..dar el avut si un proces cu altcineva la focsani..si ar vrea sa faca contopire ptr acel dosar..dar el a fost trimis in instanta la galati... intrebare este se poate trimite un avocat in locul lui sa ii faca contopirea la focsani ptr ce el nu doreste la galati? va multmesc, as vrea sa ma ajutati va rog
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:26, 16 Martie 2010
Prezenta sotului la judecata este obligatorie.
Fiind arestat este indiscutabil.
Vedeti ca la contopire se aplica un spor si s-ar putea sa aiba mai mult decat cateva luni de executat dupa contopirea pedepselor.
Ar trebui sa isi angajeze avocat ca sa iasa cat mai repede.

avocat Claudiu Lascoschi
Sporul poate fi aplicat deci nu este obligatoriu.Important este sa fie indeplinite conditiile necesare contopirii pedepselor.Angajati avocat.
simonette12 a scris:

Sporul poate fi aplicat deci nu este obligatoriu.Important este sa fie indeplinite conditiile necesare contopirii pedepselor.Angajati avocat.

Sustin punctul de vedere al distinsei d-ne avocat in privinta acordarii unui spor,situatie care depinde de aprecierea instantei,in functie de faptele si de circumstantele personale ale condamnatului.
La discutarea cererii de contopire este obligatorie citarea si prezenta condamnatului in aflat in stare de arest.
Oricum va dura mai mult pana cand va fi trimis ,in vederea atasarii la cererea de contopire,dosarul in care a fost condamnat de catre o alta instanta decat cea care solutioneaza cererea,aflata in alt oras.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recidivist la furt calificat thebestfabian04 thebestfabian04 este complice la furt calificat. sotul meu este complice la acest furt iar el este si recidivist . cati ani poate sai dea. prietenul lui a spart o casa de ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata Zigrid Zigrid Buna seara!Sotul meu este condamnat la 6 ani de inchisoare pentru furt calificat.De fapt inainte sa fie arestat a mai avut o fapta tot pentru furt dar i s-a ... (vezi toată discuția)
Sanse contopire a doua condamnari cu suspendare concurente wiktor_i wiktor_i Buna ziua! problema pe care o am este urmatoarea: am primit o condamnare cu suspendare de 1an si 6luni pt.inselaciune(imprumut la banca acte false rate ... (vezi toată discuția)