avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... ANL-urile pentru medici Timisoara
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

ANL-urile pentru medici Timisoara

Astazi 22 decembrie 2008 am asistat la repartitia anl-urilor pentru medici din Timisoara aflandu-ma pa lista.Desi familia mea este formata din trei membrii nu am putut beneficia de apartament cu 2 camere intrucat comisia a hotarat acordarea functie de punctaj. Astfel au putut beneficia familii fara copii si chiar persoane singure de aceste apartamente, noi reusind sa avem acces doar la o garsoniera.In legea 114/1996 in anexa am vazut mentionat spatiul locativ minim pe familie functie de numarul de membrii(de aceasta ne tinandu-se cont in acordarea locuintelor)In mod normal trebuia sa beneficiem de 66m2, acum avand cam jumatate.Ce as putea face?Inca nu s-au semnat contractele de inchiriere.Si in plus ni s-a spus ca vor calcula chiria functie de venitul familiei.Ar mai exista vreo solutie viabila?
trebuie sa contestati repartitiile si vedeti ce obtineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinþã anl GheorgheFloroiu GheorgheFloroiu Bună seara, Aş vrea să ştiu cum poate un tânăr să primească o locuinţă de la Primărie. Ce condiţii trebuie să îndeplinească un pentru a fi ... (vezi toată discuția)
Criterii anl pentru inchiriere maria elena maria elena Am depus dosar pentru obtinerea unei lucuinte Anl spre inchiriere. Acesta cuprinde toate documentele necesare. Am indeplinit Criteriile de acces la locuinta, ... (vezi toată discuția)
Locuinta pentru functionarii publici cielodellasera cielodellasera Buna ziua. Nu stiu daca subiectul pe care il propun se incadreaza in aceasta tema. As dori sa stiu daca exista vreo reglementare legala prin care sa se ... (vezi toată discuția)