avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Comertul cu autoturisme
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Comertul cu autoturisme

Buna seara,

Am deja o societate cu 2 activitati inregistrate la registrul de comert. Doresc sa mai adaug si 4511 - Comert cu autoturisme si autovehicule usoare. Aveti idee daca am nevoie de ceva anume? Specializari sau autorizatii speciale?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 07:24, 4 Iunie 2012
Trebuie doar sa aveti inscris in obiectul de activitate ceea ce vreti sa feceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat la vanzare auto? norocosu2005 norocosu2005 Buna ziua, Am o intrebare. Sunt o societate care are ca obiect principal de activitate Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin ... (vezi toată discuția)
Autorizare cod caen 4511 zimskiz zimskiz Buna seara, Doresc sa extind afacerea curenta astfel incat sa includa si codul CAEN 4511 si as aveam nevoie de niste raspunsi clare la: 1. Daca sediul ... (vezi toată discuția)
Cod caen inchirieri/vanzari auto - detalii adi_muresan_ro adi_muresan_ro ce cod caen ar trebui sa aiba societatea pentru a putea inchiria 2 autoturisme(casco avarii+furt), spre pers fizice si juridice si cum ar trebui procedat, pe ... (vezi toată discuția)