avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Desfintare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Desfintare SRL

Am sa va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu o problema

Doresc sa desfiintez un SRL (asociat unic) fara datorii si as dori sa stiu ce se intampla cu obiectele de inventar(calculator ,birou etc).
1.Acestea trec in patrimoniul asociatului unic fara a mai fi nevoie de platit impozit pe ele sau de a fi vandute?

2.Obiectele de inventar sunt considerate active ?

3.Daca are cineva amabilitatea de a-mi furniza un exemplu de decizie a asociatului unic de repartizare a activelor ?(trebuie sa apara valoarea activelor pe decizie?)

Cu respect si multumire,
Ion
Cel mai recent răspuns: ionica_42 , utilizator 14:38, 8 Iunie 2012
Multumesc pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate RobertR RobertR Buna ziua, Printre altele tin contabilitatea la un SRL cu 4 asociati si nici un angajat. Pana acum administratorul a achizitionat 3 laptopuri pe care le-am ... (vezi toată discuția)
Uzura obiect inventar florisp2009 florisp2009 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum se poate evidentia uzura unui obiect de inventar de 1700 lei. uzura integrala 603 = 303 cu suma de 1700 ... (vezi toată discuția)
Obiect de inventar katica katica SC a achizitionat diverse obiecte de inventar pe parcursul anilor 2007,2008 pt care nu s-a facut inregistrarea 603=303. Este gresit daca aceasta descarcare se ... (vezi toată discuția)