avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Pentru lotizarea unui teren
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Pentru lotizarea unui teren

Buna ziua , am dezmembrat un teren in 4 loturi , am facut lucrarea cadastrala , intrebarea mea este pot sa merg la notariat sa fac lotizarea doar pe lotul care as putea sa il vand sau este obligatoriu sa fac pe toate cele 4 odata? Multumesc anticipat pentru raspuns !
Ultima modificare: Luni, 4 Iunie 2012
ion77, utilizator
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 07:44, 6 Iunie 2012
Actul de dezmembrare la notariat se face pentru toate cele 4 loturi , asa cum a fost imobiliul initial, apoi puteti vinde lotul dorit.
Act de dezmembrare conform cadastru, intabulare si apoi vanzare
Actul de dezmembrare si intabularea vin "la pachet", proprietarul nu face un demers special pt asta, e treaba notarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri pentru iesire din indiviziune Rammona Rammona As dori sa stiu ce tipuri de acte sunt necesare pentru iesire din indiviziune si care sunt pasii de urmat. Mentionez ca am cumparat un teren de 1100mp ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare lot teren andreijianu andreijianu Buna ziua, Am si eu nevoie de ajutorul dvs. in privinta unei probleme, treaba sta cam asa: - vreau sa cumpar un teren aflat in spatele curtii mele ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren intabulat eder eder Buna ziua ! Am mostenit un teren si am efectuat cadastrul si intabularea cu scopul de a-l vinde, insa acum as dori sa vand doar jumatate din el. Mai trebuie ... (vezi toată discuția)