avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate acte casa pierdute
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

acte casa pierdute

buna ziua.ma numesc radu sunt nou pe aici si am o problema f f grava.soacra mea a reusit sa piarda absolut toate actele de la o casa mostenita de la mama ei.cand spun TOATE ma refer si la chitantele de la curent ,apa,tot.unde as putea sa gasesc o copie a actului de proprietate sau a terenului proprietarului de drept pentru a putea deschide succesiunea.Mentionez ca ,casa se situeaza in cretesti langa bucuresti.va multumesc anticipat pentru raspuns.
Acul casei se poate gasi la organul emitent (daca e incheiat cu ICVL) la notar daca e incheiat prin notariat ,la arhivele nationale daca e mai vechi, la primafrie taxe si impozite unde s-a inscris la rol, la Cartea funciara daca e deschisa .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere micutza19 micutza19 Am facut un contract de intretinere cu bunicul. As avea o intrebare. Dupa moartea bunicului mai trebe facute ceva acte sau prin acel contract devin eu ... (vezi toată discuția)
Fosta imobiliara ra amalia2ro amalia2ro Buna ziua, Este prima oara cand scriu in acest forum, dar va citesc de mult timp si in primul rand vreau sa va spun ca apreciez foarte mult raspunsurile ... (vezi toată discuția)
Acte pentru succesiune anna2000 anna2000 buna ziua, o inrtebare scurta... notarul mi-a zis ca pentru dezbatere nu e suficien extrasul cf pt. apartament, ci am nevoie si de contractul de ... (vezi toată discuția)