Buna ziua, as dori sa stiu daca am nevoie de inregistrare in registrul comertului a unui depozit, daca nu fac altceva decat sa depozitez marfa pe care o vand intr-un magazin aflat intr-un complex comercial.
Se mai inregistreaza pubct de lucru? Daca da, atunci ce fel de activitate trec, fiindca nu cred ca trebuie sa ma autorizez pe caen depozitare, fiindca s-ar intelege ca prestez o activitate pt terti. Merg doar la Af, sau nici acolo?
Salut, trebuie inregistrat ca punct de lucru,nu are importanta ca e numai pt firma dvs.De asemenea trebuie sa tineti gestiune separata pentru depozit. Succes!
Multumesc, asa ma gandeam si eu, de gestiune stim, e OK, insa nu stiu ce declaratie de autorizare completez, model 2 si autorizez CAEN depozitare? Nu se intelege ca prestez activitati de depozitare pt terti? Sau completez declaratia model 1 ca nu se desfasoara nicunul din codurie CAEN, aici e hiba,parca nu e bine nici asa nici asa. Multumesc!
Cod caen
Can
Buna ziua!
Va rog daca puteti sa ma lamuriti cu privire la alegerea codului caen:
- comert cu materiale de constructii (preponderent catre persoane ... (vezi toată discuția)