avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... numere cadastrale noi
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

numere cadastrale noi

buna ziua

as dori sa stiu care este procedura de atribuire a numerelor cadastrale noi.
care sunt pasii in vederea schimbarii celor vechi?

va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 16:38, 5 Iunie 2012
imobilele inscrise in Cartea Funciara cu numere vechi primesc numere cadastrale noi in momemtul cand asupra imobilului deja inscris cu nr vechi se actualizeaza ceva (inscriere constructie, radiere constructie,repozitionare, schimbare adresa )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru, carte funciara flori2009 flori2009 Buna! Sunt in ceata totala si as avea nevoie de o lamurire. Detin un imobil in provincie iar ca si act de proprietate am o hotarare care tine loc de act ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara Geral Geral Buna ziua. Mi s-a retrocedat proprietatea pe legea 112 prin hotarare judecatoreasca. Tot prin hot jud s-a anulat contractul de vanzare-cumparare facut de ... (vezi toată discuția)
Explicare - extras carte funciara aure2009 aure2009 Buna sunt nou pe forum si imi cer scuze daca intrebarea pare puerila, sau daca s-a mai discutat. Ce as dori sa aflu este o explicatie detailiata a unui extras ... (vezi toată discuția)