avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Lichidarea si cumpararea unui srl.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Lichidarea si cumpararea unui srl.

Am un srl in activitate ,suntem 2 asociati , si societatea are 2 puncte de lucru.O cunostinta si-a deschis de curand un srl, a amenajat si dotat cu mobilier un spatiu , are contract de inchiriere pe acel spatiu , iar din cauza unor probleme personale doreste sa-si lichideze afacerea.Am dori sa preluam spatiul amenajat, ca al treilea punct de lucru al societatii si sa-i platim o parte din cheltuieli.
Cum am putea rezolva mai simplu aceasta problema? Sa facem cesiune de parti sociale sau sa ne refactureze ea cheltuielile si sa-si lichideze apoi societatea, sau exista alta varianta ?
Ce ar trebui sa am in vederea inaintea incheierii afacerii?

Alte discuții în legătură

Contract cesiune creatza_70 creatza_70 Buna ziua, In prezent exista un contract de inchiriere intre doua societati comerciale. Intrucat Locatarul vrea sa lichideze firma ar dori sa preia acest ... (vezi toată discuția)
Clauza cesiune contract inchiriere spatiu comercial Marius Ionescu Marius Ionescu Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti si pe mine in urmatoarea problema: Ca SRL prin reprezentant am incheiat un contract de inchiriere pentru un spatiu comercial ... (vezi toată discuția)
Clauza cesiune contract inchiriere spatiu comercial Marius Ionescu Marius Ionescu Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti si pe mine in urmatoarea problema: Ca SRL prin reprezentant am incheiat un contract de inchiriere pentru un spatiu comercial ... (vezi toată discuția)