avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Pot acorda diurna externa?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Pot acorda diurna externa?

Buna ziua,
Am incheiat contract de prestari servicii cu o firma din strainatate,cei 3 angajati ai mei au CIM in romania,la LOCUL DE MUNCA am trecut "delegat la firma XXXX Franta.
Va rog sa-mi spune-ti cum demonstrez organelor fiscale ca angajatii mei sunt trimisi pentru trei luni in strainatate, pentru a deduce diurna?
- pe langa diurna pot deconta si cazarea lor in baza contractului de inchiriere?
-si contractul de prestari servicii dintre firma franceza si firma mea trebuie tradus in Romana? controleaza cineva acest lucru?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ILDIKO KALAMAR , Consultant fiscal 14:37, 5 Iunie 2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna externa ContSters232985 ContSters232985 Buna ziua, Cat este diurna pt. un muncitor necalificat care este angajat cu contract de munca in Romania dar care lucreaza in Franta, cu toate autorizatiile ... (vezi toată discuția)
Firma infiintata in romania cu 2 angajați prestează servicii ... 1ale 1ale Firma infiintata in ROMANIA cu 2 angajați prestează servicii numai ÎN GERMANIA..prestări servicii montaj lift și întreținerea lor pe ... (vezi toată discuția)
Ce acte, documente imi trebuie pentru a trimite muncitori in italia? formularul a1 nu il pot obtine? delegatie sau detasare? ContSters241026 ContSters241026 Luna trecuta am deschids o firma de prestari servicii- Curatenie-si personal hotelier acestestea deoarece am posibilitatea de a face un contract cu doua ... (vezi toată discuția)