avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum o inscriu pe mama la un medic de familie?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum o inscriu pe mama la un medic de familie?

Buna ziua, mama mea de 57 ani nu a lucrat niciodata, nu are pensie, nu are un venit, idem si tatal meu, dar vreau sa o inscriu la un medic de familie: ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 18:53, 6 Iunie 2012
Aveti dreptul sa va declarati, la locul dvs. de munca, parintii ca persoane in intretinere si in acelasi timp coasigurati.

Cititi aici care sunt actele necesare:
www.avocatnet.ro/content/for...
Inteleg, dar nici eu nu lucrez;
In acest caz nu ramane decat asigurarea prin contract individual, daca va permiteti sa platiti lunar la casa de sanatate o suma de bani.

Mai cititi aici

sau aici

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtii o pensie pe caz de boala CristinaIonita77 CristinaIonita77 Buna ziua , ma numesc Cristina , sunt intr-o situatie mai ciudata , parintii mei nu lucreaza mama are 55 de ani iar tata are 57 de ani , ei nu au mai lucrat in ... (vezi toată discuția)
Asigurare in sistemul public de sanatate camellia_camy camellia_camy As dori sa va rog daca se poate sa-mi raspunde-ti la urmatoarea intrebare: In cazul in care sotia este incadrata cu carte de munca si plateste asigurarile la ... (vezi toată discuția)
Care sunt documentele necesare obtinerii calitatii de coasigurat in cazul unei sotii, al carei sot este pensionar? Mardarealexandra Mardarealexandra M-ar interesa ce documente trebuie sa prezinte bunica mea pentru a obtine adeverinta de coasigurat, in cazul in care sotul sau este pensionar (implicit ... (vezi toată discuția)