avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asciatie de locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asciatie de locatari

Buna ziua. Am si eu o intrebare: administratorul asociatiei noastre de locatari, impreuna cu alti cativa locatari, si-au amenajat la subsolul blocului cateva spatii (boxe), pentru folosinta proprie. La rugamintea mea , de a-mi amenaja si eu un spatiu (boxa), raspunsul dumnealui a fost ca nu mai sunt spatii, ca s-a mers pe principiul ,,PRIMUL VENIT .... PRIMUL SERVIT''!!!!! Nici cand am solicitat o cheie de la usa prin care se intra in subsol (deoarece au montat o yala), dansul mi-a spus ca nu am dreptul!! Nu am ce cauta acolo. L-am intrebat, daca in cazul unei avarii la instalatia de apa , in interiorul apartamentului, doresc sa am si eu posibilitatea de a inchide apa (coloana de apa) de la subsol, CE FAC??? Cum ajung la robineti? Raspunsul dansului a fost ca in acest caz il gasesc pe dansul acasa , pe sotia dansului sau pe unul dintre cei care au boxe la subsol!!! Si daca nu ii gasesc.... ASTA E!!! Eu ma intreb, de fapt pe dumneavoastra va intreb, este normal asa ceva??? Cum pot proceda legal pentru rezolvarea acestei situatii?? Va multumesc cu mult respect, ANTICIPAT!!!!!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:53, 6 Iunie 2012
puteti sa ii chemati in judecata sa fie obligati sa demoleze spatiile amenajate abuziv, fara autorizatie si fara acordul tuturor proprietarilor, in aparare folosindu-va si de faptul ca in caz de defectiuni la coloana de apa sau alte tevi ce mai trec pe acolo este ingreunata sau chiar imposibila interventia imediata ... si mai aratati si ca ceea ce depoziteaza va duce in caz de inundatie la blocarea .... etc
Administratorul de imobil in calitate de simplu angajat al asociatiei de proprietari nu are autoritatea sa dispuna sau sa impuna conditii de utilizare a spatiilor comune
Sesizati oficial presedintele de asociatie de proprietari si explicati ca subsolul imobilului reprezinta parte comuna care contine instalatiile parti comune cu vanele de inchidere in caz de evenimente
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iunie 2012
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ingradirea dreptului de acces la subsolul blocului manuelaela manuelaela Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat legat de urmatoarea problema. Sunt proprietara unui apartament la parterul unui bloc cu 4 etaje. In ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt proprietar intr-un imobil cu mai multe apartamente, ... Rozelia Rozelia Buna ziua, sunt proprietar intr-un imobil cu mai multe apartamente, nu detin boxa deoarece la momentul in care m-am mutat in apartament nu aveam nevoie, intre ... (vezi toată discuția)
Modernizare apartament cristi.catalin cristi.catalin Salut, Am achizitionat recent un apartament intr-un bloc vechi. Dupa cumparare s-a inceput procesul de renovare deoarece apartamentul nu era locuibil. In ... (vezi toată discuția)