avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Se poate cere recalcularea pensiei pentru perioade ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Se poate cere recalcularea pensiei pentru perioade lucrate in Slovacia?

Am si eu o intrebare,poate ma ajuta cineva cu un raspuns : sotul meu are 51 de ani , a lucrat in subteran 24 de ani , este pensionat pentru limita de varsta si vechime integrala si in prezent lucreaza in Slovacia tot in subteran cu contract de munca de 4,5 ani ; poate cere recalcularea pensiei in Romania pentru anii lucrati acolo ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: h3l3na_b , utilizator 18:34, 5 Februarie 2013
Nu stiu daca este corect ce i-au spus sau nu , stie cineva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contrac de munca in slovacia ioneliya38 ioneliya38 buna seara,am nevoie de ajutorul dumneavoastra,sotul meu lucreaza sofer pe comunitate ,cu contract la o firma din slovacia,intrebarea mea este daca perioda ... (vezi toată discuția)
Informare alisatex alisatex Buna ziua, Daca cineva a lucrat in Israel perioada 2002 - 2009 cu contract de munca, cu asigurari platite.. etc, din partea carui stat beneficiaza de pensie ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca bandaricasorin bandaricasorin AM LUCRAT SOFER PE COMUNITATE LA O FIRMA DIN SLOVACIA TIMP DE 3 ANI CE FORMULAR EUROPEAN TREBUIE SA CER DIN CARE SA REZULTE VECHIMEA MEA IN MUNCA AM FISELE ... (vezi toată discuția)