avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Dreptul de a vota al persoanelor cu dizabilitati
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Dreptul de a vota al persoanelor cu dizabilitati

in lista electorala este inscrisa si sora mea,dar ea are certificat de handicap pe fond psihic,retardata mintal.poate vota sau cei din comisie nu o vor lasa ?daca listele sunt facute de primarii, nu ar fi trebuit ca acestia sa treaca pe lista in dreptul ei ca nu are drept la vot?

Alte discuții în legătură

Votare adelaistrati adelaistrati fiul meu, major d.p.d.v. varsta(28 de ani) este ersoana cu grad de handicap nr.1, am tutela sa de la primarie. Cum procedez ca sa pot si vota in numele lui ... (vezi toată discuția)
Liste electorale permanente sil73 sil73 Intr-o sectie de votare , un membru al biroului electoral al sectiei de votare poate detine o copie de lista electorala permanenta obtinuta de la competitori ... (vezi toată discuția)
Votul persoanei bolnave psihic cioatamircea cioatamircea Buna dimineata! Mama mea este bolnava psihic(dementa mixta),a fost internata intr-un spital de psihiatrie. La externare,eu am semnat ca raspund pentru ea.Va ... (vezi toată discuția)