avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cabinet veterinar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cabinet veterinar

Doresc infiintarea unui SRL care sa aiba ca obiect principal de activitate desfasurarea de activitati veterinare - unul dintre asociati fiind medic veterinar.

La Registrul Comertului va trebui depusa diploma de la facultate a respectivei persoane sau altceva care sa demonstreze calificarea in domeniu??

De asemenea ma intereseaza daca anterior depunerii actelor la Registrul Comertului mai trebuie sa obtin alte avize sau autorizatii,

Un alt aspect este acela ca unul dintre asociati este si administrator - si va da la notar specimenul de semnatura si declaratia ca accepta mandatul de administrator - intrebarea mea este daca celalalt asociat va trebui sa dea vreo alta declaratie la notar??

Va multumesc mult pentru ajutor,




Cel mai recent răspuns: Costinadaniel , utilizator 21:39, 17 Ianuarie 2019
In cazul societatilor nu este necesar ca asociatii sa faca dovada pregatirii lor profesionale (cum este spre exemplu la P.F.A.). Deci nu este nevoie la infiintarea societatii sa depuneti vreun act de studii.
Anterior depunerii actelor la Registrul Comertului nu trebuie depuse alte acte sau autorizatii ori documente pentru obtinerea avizelor de functionare.
Toti asociatii trebuie sa dea declaratia de onorabilitate, iar in cazul celui care va fi si administrator, in cuprinsul declaratiei va mentiona ca accepta calitatea de administrator si va da si specimen de semnatura. Orice persoana care doreste sa dobandeasca calitatea de asociat intr-o societate comerciala romana trebuie sa dea declaratie de onorabilitate, indiferent de numarul asociatilor.




Buna seara,

oare ati reusit sa deschideti acest SRL? intreb pentru ca sunt in aceeasi situatie si cei de la ONRC spun ca nu se poate.

Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cmvi cu autorizatie de functionare? ancabrana1984 ancabrana1984 Buna ziua, de curand mi-am inregistrat un cabinet medical veterinar individual, doresc sa aflu daca este necesar autorizatie de functionare vizata de ... (vezi toată discuția)
Dorim infiintarea unui srl activitate servicii medicale (medic de familie). contafinfiscal@gmail.com contafinfiscal@gmail.com Buna ziua, Dorim infiintarea unui SRL avand ca activitate servicii medicale (medic de familie) .Care sunt documentele necesare infiintarii si autorizatiile ... (vezi toată discuția)
Inregistrare societate tip srl Nina1 Nina1 Ce documente sunt necesare pentru inregistrare sediul societate tip srl? Cu stima (vezi toată discuția)