avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas (student) cumul cu alte venituri
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas (student) cumul cu alte venituri

Primesc o pensie de urmas in valoare de 350 de lei. In momentul de fata sunt student in anul I (deci indeplinesc toate conditiile pentru a primi in continuare pensia) si incerc sa gasesc un job pe perioada vacantei de vara. Imi e teama insa ca imi voi pierde pensia de urmas daca ma voi angaja. Daca ma angajez cu contract de munca exista anumite conditii pe care trebuie sa le indeplinesc pentru a putea cumula pensia cu un salariu?

Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:40, 7 Iunie 2012
Se poate cumula pensia de urmas(student)cu salariul fara nici o restrictie.

www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas si alte venituri alexandra_t alexandra_t sunt studenta si primesc pensie de urmas . eu mi-am gasit niste job-uri de weekend cu contract si astfel nu imi neglijez facultatea dar am inteles ca eu nu pot ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie de urmas - salariu biroj biroj as dori sa stiu, in cazul in care ma voi angaja pe 29 august, voi mai primi pensia pe luna septembrie? am citit in lege ce pensia de urmas nu mai este platita ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie de urmas - salariu Alin-Ionut Alin-Ionut Sunt orfan de ambii parinti si totodata student, de aici rezulta o pensie de urmas de 550 lei. Pot cumula pensia cu un salariu daca m-as angaja? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)