avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas si alte venituri
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas si alte venituri

sunt studenta si primesc pensie de urmas . eu mi-am gasit niste job-uri de weekend cu contract si astfel nu imi neglijez facultatea dar am inteles ca eu nu pot sa lucrez daca vreau sa continui sa primesc pensia.as vrea sa stiu daca este adevarat sau daca nu, ce fel de job-uri pot sa am fara sa imi pierd pensia de urmas...
Cel mai recent răspuns: alexandra_t , utilizator 18:03, 18 Mai 2012
Puteti cumula pensia de urmas cu alte venituri,fara limita.

Gasiti raspunsul si aici:

www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...

multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas (student) cumul cu alte venituri mikutzu_l mikutzu_l Primesc o pensie de urmas in valoare de 350 de lei. In momentul de fata sunt student in anul I (deci indeplinesc toate conditiile pentru a primi in continuare ... (vezi toată discuția)
Pensie militara de urmas si alte venituri Geta_C Geta_C Buna seara! Sunt studenta, beneficiara de pensie de urmas dupa tatal meu, si am auzit/citit ca s-a modificat un articol din vechea lege a pensiilor, care nu ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas militara ContSters217986 ContSters217986 Buna ziua, Tatal meu este decedat si primesc o pensie de urmas militara.Sunt studenta si as vrea sa stiu in ce conditii pot sa lucrez ,care este ... (vezi toată discuția)