Am o cunostinta care a accidentat cu masina o persoana.In urma accidentului persoana si-a luxat piciorul si acesta a fost bagat in gips.Tinand cont ca gipsul se tine 21 de zile....soferul poate fi incadrat la vatamare corporala?
> Am o cunostinta care a accidentat cu masina o persoana.In urma accidentului persoana si-a luxat piciorul si acesta a fost bagat in gips.Tinand cont ca gipsul se tine 21 de zile....soferul poate fi incadrat la vatamare corporala?
>da, daca s-a produs o vatamare care pentru vindecare necesita intre 21-60 zile fapta se incadreaza la vatamare corporala
> Am o cunostinta care a accidentat cu masina o persoana.In urma accidentului persoana si-a luxat piciorul si acesta a fost bagat in gips.Tinand cont ca gipsul se tine 21 de zile....soferul poate fi incadrat la vatamare corporala?
>
In primul rind, onorate domn, rog a nu se confunda perioada de tinere a gipsului cu perioada de ingrijiri medicale.
Pentru un picior rupt aceasta este mult mai mare, undeva spre 40 zile.
In cazul in care bolnavul ofera atentii doctorului poate aparea o cifra chiar mai mare!
Si nu glumesc!
Recomand insistent o intelegere cu p vatamata pt a se ajunge la o impacare!
Ca un proofesionist in acest domeniu, va aduc la cunostintza faptul ca in cazul in care dosarul va ajunge in instanta, o condamnare e inevitabila.
Va fi vorba mai mult ca sigur de inchisoare cu suspendare dar veti avea cazier si nu veti mai avea voie sa conduceti.
Insist pentru o ompacare, calea cea mai fericita de stingere a unui proces!
>