avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vatamare corporala accident cu masina
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vatamare corporala accident cu masina

Am o cunostinta care a accidentat cu masina o persoana.In urma accidentului persoana si-a luxat piciorul si acesta a fost bagat in gips.Tinand cont ca gipsul se tine 21 de zile....soferul poate fi incadrat la vatamare corporala?
Cel mai recent răspuns: Dricaru , utilizator 17:39, 26 Decembrie 2004

> Am o cunostinta care a accidentat cu masina o persoana.In urma accidentului persoana si-a luxat piciorul si acesta a fost bagat in gips.Tinand cont ca gipsul se tine 21 de zile....soferul poate fi incadrat la vatamare corporala?
>da, daca s-a produs o vatamare care pentru vindecare necesita intre 21-60 zile fapta se incadreaza la vatamare corporala

> Am o cunostinta care a accidentat cu masina o persoana.In urma accidentului persoana si-a luxat piciorul si acesta a fost bagat in gips.Tinand cont ca gipsul se tine 21 de zile....soferul poate fi incadrat la vatamare corporala?
>
In primul rind, onorate domn, rog a nu se confunda perioada de tinere a gipsului cu perioada de ingrijiri medicale.
Pentru un picior rupt aceasta este mult mai mare, undeva spre 40 zile.
In cazul in care bolnavul ofera atentii doctorului poate aparea o cifra chiar mai mare!
Si nu glumesc!
Recomand insistent o intelegere cu p vatamata pt a se ajunge la o impacare!
Ca un proofesionist in acest domeniu, va aduc la cunostintza faptul ca in cazul in care dosarul va ajunge in instanta, o condamnare e inevitabila.
Va fi vorba mai mult ca sigur de inchisoare cu suspendare dar veti avea cazier si nu veti mai avea voie sa conduceti.
Insist pentru o ompacare, calea cea mai fericita de stingere a unui proces!

>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto - culpa comuna georgebutuc georgebutuc Buna ziua, pe data de 18 ian ac, sotia mea a acrosat un pieton intr-o intersectie in T, nesemaforizata, fara trecere de pietoni, cand vira stanga. Viteza ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru vatamare corporala si fuga de la locul accidentului stelutza_tl stelutza_tl Buna seara, Am o problema si as avea nevoie de un sfat al unui avocat. Dintr-un conflict verbal al sotului meu cu un sofer de taxi ( soferul de taxi a ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala grava Lui25 Lui25 Prietenul meu a avut un accident era pe motor si o duba nu ia dat prioritate. In urma acestui accident a facut 4 operatii. Una la picior(2 fracturi) unde i ... (vezi toată discuția)